Stoemp Deluxe: Major Tom + Support

04 nov 2013
 Stoemp! sluit de café tournée  in stijl af, met een heuse tributeband. Major Tom - a David Bowie tribute brengt hulde aan het uitgebreide en niet-kapot-te-krijgen oeuvre van David Bowie. De groep is samengesteld uit een resem topmuzikanten, muziekliefhebbers zoals actrice Charlotte Vandermeersch en een topperformer-zanger die zich volledig inleeft in de rol van frontman.

Dat ze momenteel eigenlijk op tournee zijn met een tribute aan Talking Heads, bleek geen obstakel. Exclusief voor Stoemp én Monk Café hernemen ze Bowie nog eens, waarbij enkele nummers akoestisch gebracht worden op de recent gerenoveerde vleugelpiano van het café.

En er is meer, want aan het concert koppelen we nog enkele zéér leuke extra's. Ten eerste mogen we van sponsor Maes een gratis vat weggeven om de avond in stijl te starten. En ten tweede bieden we jong solotalent de kans om de avond muzikaal te openen. Op 1 november maken we bekend wie uiteindelijk met die eer gaat lopen. Tot dan mogen kandidaten zich blijven aanmelden via volgende link:
http://beta.vi.be/vibe/portal/calls/bbceaf4e-5f00-46cb-bcae-2db71bcb85ba
Support 20u30
Major Tom 21u15